Duotonen


Een onderdeel van de programering van het Club Zonnemaire Festival ook wel bekend als Zonnemaire Buitengewoon. www.zonnemaire.com

2013
Gevraagd door Jaap Verseput of wij als broers, Danny en Stefan iets samen wouden opzetten voor het festival. Samen aan het brainstormen wouden we werken met live loops en verschillende instrumenten. Een soort Drone-achtige herhalende thema’s wat zich op en af bouwt in dynamiek. Hiervoor schreven wij 2 nummers, ”Kees en de Koerieboerka’s ” en ”Nel en de Zilverzwammen.” De uitvoering was tegelijkertijd de generale repetitie omdat we in deze opstelling niet hebben kunnen oefenen. Hiervan is een 1 malige uitvoering geweest in de kapschuur op het festival in Zonnemaire. Met een gastbijdrage van Willem van Maanen.
2014

Wederom teruggevraagd door Jaap zijn wij broers aan de slag gegaan om weer muziek te maken voor dit Festival. Ditmaal in een totaal ander jasje; Akoestisch, 1 grote famillie met uitgenodigd moeder en dochter Strazsynska, 2 poolse dames die de vocalen voor deze setting schreven. Door de spontane bijdrages van muzikanten stonden we op een gegeven moment wel met 10 man in de kapschuur te spelen. Een sigeuner achtige sfeer werd gecreeerd.